Poistenädal 08. – 12.11.21

“Laske sisse mardisandid, Marti, Marti….”

Mardilaupäeva hommikul kostus Õnneseente ja Naerulindude rühma ukse taga laulujoru. Üks Mardisant oli tulnud lasteaeda lapsi üle lugema, ta oli külapealt kuulnud, et paljud lapsed on haigestunud ja need, kes terved vajasid turgutust. Kasevitsaga vitsutas ta lapsi ja ka õpetajaid, ise lausudes “Tooreks ja terveks! Tooreks ja terveks!”

“Meistrimehed oleme, tööd me hästi tunneme

Meistrimehed oleme, tööd me hästi tunneme

haamriga oskan ma toredasti toksida….”

Päev jätkus põnevate tegevustega kooli tööõpetuse klassis, kus poistel oli võimalus uudistada järgmisi tööriistu nagu höövel, puurpink, elektriline nurgasaag, käsisaag ja lüüa haamriga naelu puuketastesse.

Suured masinaid pakuvad poistele alati põnevust. Naerulindude rühma poistel on võimalus iga päev aknast vaadata töökoja platsil olevaid põllutöömasinaid. Täna oli mõlemal rühmal õppekäik töökoja platsile, et lähemalt uurida neid suuri masinaid. Lapsed on nagu väikesed nööbid hiiglaslike masinate kõrval :).

Sellega veel päeva põnevad tegevused ei piirdunud. Lasteaia hoovis oli valmis pandud puupakud naelte ja haamritega, lastel oli võimalus ka õues oma osavust naela löömises proovida. Rohkem pilte ikka lastevanematele Eliisis 🙂

Mardipäeval, 10.11.21, mängisime kukekpoksi, vägikaika vedu, tatrapadja viset, padjasõda ja õuealal toimus jahimeeste mäng.

Neljapäeval oli aia taga kuuskede vahel näha sigimist ja sagimist, mängiti luurekat 🙂

Reedel lõpetasid lapsed oma kingitused isadele kuna pühapäeval on ju oodata Isadepäeva.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga